Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΓ χρωστά 5.5 εκατομύρια Ευρώ …

1 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Υπάρχουν σίγουρα πράξεις κολάσιμες – Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο…
Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Ντάγκα, για το ποιά είναι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην εταιρία.
“Στη εταιρία της Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Γρεβενών που έχει αντιμετωπίσει πλείστα οικονομικά προβλήματα και διαχειριστικά και που υπόκεινται σε σειρά ελέγχων από ορκωτούς λογιστές, ΣΔΟΕ αλλά και εισαγγελείς, και που θέλουμε να ρίξουμε “άπλετο φως”, υπάρχει σύμφωνα με κάποιες καταγραφές ένα “άνοιγμα¨της τάξης των πεντέμισι (5,5) εκατομμυρίων €, και ερευνώνται οι χρήσεις της εταιρίας τις χρονιές 2005 μέχρι και 2009 και μέχρι τα μέσα του μηνός Μαρτίου θα έχουμε σαφή εικόνα για το ακριβώς χρέη έχει. Παρά τα όποια προβλήματα, η ΔΕΥΑΓ επειδή προσφέρει ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το νερό, θα προχωρήσει από την επόμενη χρονιά στη μείωση της τιμής του νερού προς τους καταναλωτές.

This entry was posted on Τρίτη, 1 Μαρτίου, 2011 at 08:37 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply