Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκλογές στο Δικηγορικό σύλλογο Γρεβενών – Δείτε ποιοί εκλέγονται

26 Φεβρουαρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στις κάλπες θα προσέλθουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου οι 35 δικηγόροι των Γρεβενών, προκειμένου να εκλέξουν το νέο προεδρείο τους για την επόμενη τριετία.Υπάρχουν 2 ενιαία ψηφοδέλτια, ένα για την επιλογή του Προέδρου και ένα για την επιλογή των μελών του ΔΣ. αφού  δεν  υπάρχουν παραταξιακά-κομματικά ψηφοδέλτια.  Οι υποψηφιότητες “κλείδωσαν” στις 31  Ιανουαρίου 2011.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star-fm ήδη από τώρα γνωρίζουμε τα μέλη του νέου συμβουλίου του δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών,  αφού για τις 5 θέσεις του, υπάρχουν ισάριθμοι υποψήφιοι. Για τη θέση της Προέδρου, θα εκλεγεί η κα Δήμητρα Καραθάνου ενώ μέλη οι εξής:  Γρηγόρης Κιούρκας, Μαρία Μαλέκα, Στεργιανή Παπαλάμπρου και Φωτεινή Τζιουβάρα.
Ξέρουμε επίσης πως το Διοικητικό Συμβούλιο, θα “γυναικοκρατείται” (4 στα 5 μέλη είναι γυναίκες), δεν γνωρίζουμε όμως τις ψήφους που θα συγκεντρώσει ο καθένας. Αυτές θα ανακοινωθούν μετά το κλείσιμο της κάλπης, περίπου στις 6 το απόγευμα.

This entry was posted on Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2011 at 18:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.