Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναστέλλονται προσωρινά οι κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

24 Φεβρουαρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/2/2011 και ώρα 12:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, αποφασίστηκε αναστολή κινητοποιήσεων από σήμερα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. μέχρι και την Τετάρτη 09/3/2011 όπου και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διατμηματική συνέλευση. Η αναστολή των κινητοποιήσεων έχει ως στόχο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους αρμόδιους φορείς να δρομολογήσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του πανεπιστημίου μας και τα αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κωλυσιεργία ή αδιαφορία για τα αιτήματά μας, θα επανέλθουμε με νέες κινητοποιήσεις.
Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι δύο φοιτητικοί σύλλογοι για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 στη 1 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας με τον Υφυπουργό, Ι. Πανάρετο και εξελέγει η 4μελής επιτροπή εκπροσώπων των δύο τμημάτων που θα σταλθεί. Στη συνάντηση είναι καλεσμένοι τόσο εκπρόσωποι των καθηγητών όσο και εκπρόσωποι των διδακτόρων.
Επιτροπή ΜΜΕ & Γραφείο Τύπου
Σύλλογοι Φοιτητών Πολυτεχνικών Τμημάτων
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΚοζάνηThis entry was posted on Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2011 at 13:52 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.