Με δυο  χρυσά, δυο ασημένια & ένα χάλκινο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου Γρεβενών Μεγαλέξανδρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών  Βορείου Ελλάδος-Νεανίδων Παίδων Κορασίδων, Παμπαιδων Α και Β   παγκορασιδων Α και Β που πραγματοποιήθηκε στις 18-19&20 Φεβρουαρίου 2011, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.Πιο συγκεκριμένα

Στην κατηγορία Κορασίδων

Η αθλήτρια  ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα  αγωνίσματα 100μ και 200μ ύπτιο πήρε την πρώτη θέση  και στο αγώνισμα 50μ ύπτιο πήρε την δεύτερη θέση. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι   στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ύπτιο έπιασε τα όρια προεθνικής για την κατηγορία κορασίδων.

Η αθλήτρια ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στο  αγώνισμα 50μ πρόσθιο πήρε την δεύτερη θέση και στο αγώνισμα 200μ πρόσθιο πήρε την Τρίτη θέση. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι   στο   αγώνισμα 50μ πρόσθιο έπιασε το όριο προεθνικής για την κατηγορία κορασίδων.

Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α

Η αθλήτρια ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ πήρε μέρος στο αγώνισμα 200μ πεταλούδα όπου έπιασε το θερινό όριο πρόκρισης  για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην ΑΘΗΝΑ.

Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου   τα κορίτσια μας κατάφεραν να πάρουν τα πρώτα χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης & να κάνουν περήφανο τον Μεγαλέξανδρο σε όλη την Ελλάδα πλέον.

Αποδειξανε οι αθλήτριες μας μαζί με τον προπονητή τους ότι οι μεγάλες προσπάθειες που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια δεν πάνε χαμένες.

Ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο οι προπονήσεις γίνανε κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά η επιμονή και η αγάπη για το άθλημα τις κολύμβησης έφερε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγαλέξανδρου συγχαίρουν τις αθλήτριες του Συλλόγου για αυτές τις μεγάλες επιτυχίες . Επιτυχίες που ευχόμαστε να συνεχιστούν και στο μέλλον.

Συγχαίρουμε τον προπονητή τις αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου Ζαψαλη Δημήτριο , για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα κάτω από   αντίξοες συνθήκες , καθώς επίσης και όλο το  προπονητικό  τιμ τις ομάδος.

Τέλος για άλλη μια φορά  να ευχαριστήσουμε μαζί με τα κορίτσια μας  που μας κάνουν  περήφανους και κάνουν γνωστά τα Γρεβενά σε όλη την Χώρα, και τους γονείς των αθλητών-τριών που είναι η αθέατη ήρωες πίσω από τα παιδιά με τις θυσίες που κάνουν όλο αυτό το διάστημα.

Κλείνοντας δεν πρέπει να παραβλέψουμε την συμβολή του Δημάρχου που με κάθε τρόπο κατάφερε να κρατήσει όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα από την αρχή του χρόνου το κολυμβητήριο ανοιχτό δίνοντας την δυνατότητα στον σύλλογο να προετοιμαστεί και να φέρει αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου χωρίς προβλήματα και στο μέλλον.

Για τον Α.Σ. Γρεβενών  Μεγαλέξανδρος

Το Δ/Σ του Συλλόγου

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις Αθλήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών «Μεγαλέξανδρος»

α) Ζωή Λιάμπα

για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 100μ και 200μ ύπτιο και της 2ης θέσης στα 50μ ύπτιο και

β) Χριστίνα Παπανικολάου

για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 50μ πρόσθιο και της 3ης θέσης στα 200μ πρόσθιο, στην κατηγορία Κορασίδων, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών Βορείου Ελλάδος-Νεανίδων Παίδων Κορασίδων, Παμπαίδων Α Β Παγκορασίδων Α & Β που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2011.
Συγχαίρει την Αθλήτρια

Μπασαγιάννη Νίκη,

η οποία στο αγώνισμα των 200μ Πεταλούδα εξασφάλισε με το χρόνο που έφερε τη συμμετοχή της στο θερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αθήνα, στην κατηγορία παγκορασίδων Α.

Συγχαίρει επίσης τους προπονητές, για την προσπάθεια προετοιμασίας των κολυμβητριών κάτω από δύσκολες συνθήκες. Συνθήκες τις οποίες ως Δήμος προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να εξαλείψουμε.
Θερμά συγχαίρει τους Γονείς των παιδιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο τους στόχους των παιδιών τους καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ευχή όλων είναι οι επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου να συνεχισθούν και στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών.