Συνέντευξη «ποταμό» έδωσε την Πέμπτη στο ραδιόφωνό μας ,  ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας  του Σειρηνίου Σαράντης Μπαλντούμης.  Αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για όλους και για όλα , και να απαντήσει στις ερωτήσεις  του Χρήστου Μίμη και του Λουκά Νίκου.

Ο  πρώην προπονητής δήλωσε : «Διαδίδονται ανυπόστατα πράγματα περί οικονομικών απολαβών για μένα. Ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Θα σας αναλύσω και θα σας πω ότι  από το 2008 μέχρι και το 2010 δεν πήρα ούτε ένα «φράγκο» και μάλιστα βοήθησα και εγώ ο ίδιος  οικονομικά στην προσπάθεια της ομάδας μας. Το 2010,  όταν η ομάδα ανέβηκε κατηγορία ,  συμφωνήθηκε να πάρω 10.000 ευρώ όλη την χρονιά σε συζήτηση που έγινε με την νέα διοίκηση, υπό την προεδρεία του Βασίλη Μπαλντούμη. Μου δώσανε 1.500€ προκαταβολή και κάθε μήνα θα έπαιρνα 945ευρώ.  Από την αρχή δέχτηκα πόλεμο. Τώρα που δεν είμαι εγώ προπονητής  ας έρθουν  αυτοί που με πολέμησαν να πλαισιώσουν την ομάδα.

Δηλώνω εξ αρχής  πως είμαι  πληρωμένος μέχρι και τον Δεκέμβριο αφού  όμως αναγκάστηκα να πουλάω εισιτήρια ή να εισπράττω χρήματα από χορηγούς. Τον Ιανουάριο εργάστηκα χωρίς να πληρωθώ . Δεν θέλω τα χρήματα για μένα αλλά ας τα δώσουν για να καλύψουν υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός από την δουλειά όμως του προπονητή, μου ζητήθηκε να αναλάβω όλες τις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις της ομάδας, να έχω ενεργή συμμετοχή στη συντήρηση του γηπέδου, να έρθω σε επαφή με χορηγούς και  δυστυχώς η διοίκηση ήταν απούσα. Εξαιρώ τον νυν πρόεδρο Κώστα Ελευθεριάδη αλλά και τον Γιώργου Μπαλντούμη που πάντα ήταν δίπλα μου και στήριζαν τις επιλογές μου.

Η Διοίκηση μού έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσω με παίκτες , ακόμα και τις οικονομικές τους απαιτήσεις . Όλοι οι παίκτες με τους οποίους συμφώνησα εγώ,  είναι πληρωμένοι. Δεν γνωρίζω εάν κάποιοι παίκτες έχουν να … λαμβάνουν. Εάν συμβαίνει αυτό εγώ δεν έχω καμία ευθύνη.  Ας πληρωθούν από αυτούς που τους τα έταξαν.  Εγώ με όσους συμφώνησα για το οικονομικό τους, τα έχουν πάρει.

Αγαπώ την ομάδα του χωριού μου και ότι έκανα το έκανα μόνο για το καλό της . Προσωπικοί λόγοι δεν με αφήνουν να είμαι εκεί, βρίσκομαι στην Αθήνα και αγωνιώ  για το μέλλον της ομάδας μας .Όλα τα παιδιά που διαθέτει είναι πολύ καλά  και  σίγουρα, παρά τα ατυχή αποτελέσματα, τίποτα  δεν κρίθηκε ακόμα. Θα ανέβω στα Γρεβενά γιατί μπορεί οι υποχρεώσεις μου με την Σειρήνα να τελείωσαν αλλά με την ομάδα που αγωνίζομαι ως παίκτης , τη Δήμητρα δεν τελείωσαν ακόμα. Έχω ακόμη κάποιες υποχρεώσεις και πρέπει να επιστρέψω. Καλή επιτυχία στην Σειρήνα και θα παρακαλούσα κάποιοι να πάψουν να διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν».