Σαράντα περίπου επιχειρηματίες ή εκπροσώπους φορέων από τη χώρα μας περιλαμβάνει η αποστολή της Ελλάδας στο Εμιράτο του Κατάρ την επόμενη εβδομάδα, με έμφαση στον κλάδο της ναυτιλίας, της ενέργειας, του τουρισμού και της ένδυσης.

Πιο συγκεκριμένα, η πλήρης λίστα, περιλαμβάνει τον Δημήτρη Καλλιτζάντση της ΑΚΤΩΡ, τον Γιώργο Περιστέρη της ΓΕΚ, τον Χρήστο Ιωάννου της JP ΑΒΑΞ, τον Νίκο Θεοδωρίδη της Αρχιρόδον, τον Χάρη Σαχίνη της ΔΕΠΑ, τον Δημήτρη Κοπελούζο, τον Πέτρο Χριστοδούλου, τον Δημήτρη Μαντζούνη και τον Αρτέμη Θεοδωρίδη από την Alpha Bank, τον Νίκο Νανόπουλο, τον Σταύρο Λεκκάκο από την Πειραιώς, τον Νίκο Μάνεση της Ελληνικής Χαλυβουργίας, τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο του Τιτάνα, τον Γιώργο Μιλωνά της Αλουμίλ, τον Αθανάσιο Τριανταφύλλου της ORBIT, τον Κυριάκο Λινάκη της ΕΑΒ. τον Ευτύχη Βασιλάκη, τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Προκοπίου, τον Νίκο Τσάκο και τον Γιάννη Αγγελικούση καθώς και τον Νίκο Ευθυμιάδη.

Επίσης θα παραβρεθεί ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Στέλιος Σταυρίδης της ΕΥΔΑΠ, ο Θόδωρος Βάρδας, ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, μέλος της οικογένειας Πλακόπητα, καθώς και ο Δημήτρης Παντέρμαλης από το Μουσείο Ακροπόλεως. Εκτός των άλλων θα παραβρεθούν και ο κ. Θανάσης Λαβίδας από τον ΣΕΒ καθώς και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος.

Στόχος της αποστολής είναι η σύναψη στρατηγικών συμφωνιών σε μια σειρά τομέων αλλά και η προσέλκυση επενδύσεων προς την Ελλάδα.

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.