http://2.bp.blogspot.com/-R9Vt0qNEuQY/UO2TCHHk6yI/AAAAAAAAeMw/ZAEz65PC6BU/s1600/AER+KAST+031_resize.JPGΜοιρασιά σε όλα Αεράτα και Κάστορας στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Σ’ έναν παγωμένο αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και το παιχνίδι είχε αγωνία ως το τέλος.

Ανούσια υπεροχή είχε ο Κάστορας στο α΄μέρος με τα Αεράτα όμως να έχουν τις ευκαιρίες και τελικά να προηγούνται στο 31΄με εύστοχο πέναλτι του Νασιόπουλου.

Στο β΄μέρος αρκετά νωρίς ήρθε η ισοφάριση από τον Τάσιο στο 50΄και από κει και πέρα είχαμε ευκαιρίες εκατέρωθεν ως τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Φάσεις και γκολ

Α΄ημίχρονο

7ο λεπτό: Πολύ καλό σουτ του Σ. Μπαλοδήμου, πέρασε σύρριζα άουτ.

24ο λεπτό: Σέντρα του Σ. Μπαλοδήμου από αριστερά, σουτ στην κίνηση του Ντινόπουλου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

31ο λεπτό: Πέναλτι κέρδισε ο Ντινόπουλος όταν ανατράπηκε απ’ το Μήνο και ο Νασιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέτυχε το 1-0.

45ο λεπτό: Σέντρα του Τζιώτζη από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Τάσιου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βίδρας.

Β΄ημίχρονο

50ο λεπτό: Καταπληκτική σέντρα ακριβείας του Τζιώτζη από δεξιά ανενόχλητος με κεφαλιά ο Τάσιος έγραψε το 1-1.

60ο λεπτό: Ο Δημόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Δημητριάδη απέκρουσε δύσκολα ο Κοσμίδης.

90+ο λεπτό: Εξαιρετικό πλασέ του Παπαθανασίου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε απ΄τον Κατσαντώνη.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Μανάση..

ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τετάρτη: 9 Ιανουαρίου 2013

Διαιτησία: Μανάσης (Λεωνίδας, Πατακάς) Τρικάλων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, ΄Ιττης, Δημητριάδης, Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος, Νασιόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος (60΄Δημόπουλος), Χαματάι, Ντινόπουλος (75΄Αναστασιάδης)

ΚΑΣΤΩΡ: Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας (75΄Σαββίδης), Μήνος, Παπαθανασίου, Τσούκλης, Γκούρλας, Σίμου, Τάσιος 85΄(Δασκουλίδης), Τζιώτζης, Αντωνιάδης (89΄Παντελίδης)

Φώτης Μπαζάκας

Φωτογραφίες από τον αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.