Για ακόμη μία φορά τα παιδιά των Γρεβενών, τα δικά μας παιδιά, μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι με τις επιδόσεις τους και τις δραστηριότητές τους. Απέδειξαν σε όλους μας ότι και γνώσεις διαθέτουν και όνειρα έχουν και στόχους βάζουν τους οποίους υλοποιούν και δηλώνουν παρών στην τοπική κοινωνία, καταθέτοντας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της γενιάς τους, μέσα από τις σελίδες της Εφημερίδας «ΜΑΘΗΤΟΦΡΕΝΕΙΑ» της δικής τους εφημερίδας.
Μίας εφημερίδας που αναδείχθηκε, στον 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων 2011 που διοργάνωσε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ως η Καλύτερη Σχολική Εφημερίδα, ξεχωρίζοντας για το στήσιμο και την προσέγγιση των θεμάτων από τους μικρούς «Δημοσιογράφους».
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τη «Συντακτική» και «Δημοσιογραφική» ομάδα της Δεκαπενθήμερης Εφημερίδας «ΜΑΘΗΤΟΦΡΕΝΕΙΑ» του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών για τη μεγάλη τους επιτυχία.
Η προσπάθεια αυτή των πολλά υποσχόμενων «Δημοσιογράφων» εύχεται να έχει συνέχεια και η «ΜΑΘΗΤΟΦΡΕΝΕΙΑ» να αποτελεί σημαντικό βήμα έκφρασης για τους νέους μας και μέσο προβολής των Γρεβενών στο πανελλήνιο.

Μαθητοφρένεια … Simply the best!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.