Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι 3ήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαβδανιωτών “Η Λάβδα”, από την Παρασκευή (8/6) μέχρι και την Κυριακή, με επίκεντρο το μουσείο μανιταριού που βρίσκεται στη Λάβδα Γρεβενών.

Εκατοντάδες επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στις δράσεις του 3ημέρου που πραγματοποιήθηκαν με την έμπρακτη συμπαράσταση των “Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας”.

Στην Γευσιγνωσία της Κυριακής, η Δήμητρα Βέργου, ο Φώτης Παρασκευαΐδης (Αντιπρόεδρος των Μανιταρόφυλλων Δυτ. Μακεδονίας) και ο “Αυλάρχης” Θεόδωρος Καραγιάννης με τη βοήθεια μελών του Συλλόγου, πρόσφεραν μοναδικές γευστικές εμπειρίες από μανιτάρια κάθε είδους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπόλης, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Λάμπρου και τα μέλη του ΔΣ απέδειξαν πως η φιλοξενία  είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Γρεβενών.

Στην εκδήλωση της Κυριακής, το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρησης Πίνδου Αώου Στέλιος Βέργος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Τιμολέων Κοψαχείλης και Σάκης Ψάρρας και πλήθος επισκεπτών.

Δείτε επίσης και καταπληκτικές εικόνες από τη διαδρομή Λάβδα – Σπήλαιο Γρεβενών:

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.

Δείτε πως τραγουδούν παραδοσιακά Γρεβενιώτικα.
Ακούγονται οι : Δήμητρα Βέργου, Γιάννης Μίμης, Δημήτρης Μπόλης και Χρήστος Ευαγγελόπουλος



 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.