Νεκρός από κυνηγετικό όπλο 43χρονος Αλβανός στην Παιανία

Νεκρός από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, έξω από κατοικία στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία. Πυροβολήθηκε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες από έναν κάτοικο της περιοχής, έναν 25χρονο φοιτητή κτηνιατρικής, όταν εντοπίσθηκε μετά από διαρρήξεις που είχε κάνει σε σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 43χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, πιθανόν συμπατριώτες του, είχαν ήδη διαρρήξει και επιχείρησαν στη συνέχεια να παραβιάσουν και άλλα σπίτια της περιοχής.

Ωστόσο σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις οι ένοικοι τους αντελήφθησαν και άρχισαν να τους αναζητούν στα γύρω στενά.

Ένας εκ των κατοίκων, 25 ετών φοιτητής, όταν εντόπισε τον 43χρονο Αλβανό έξω από σπίτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί ήδη για τις διαρρήξεις που είχαν γίνει νωρίτερα, οι οποίοι συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί και ένας Αλβανός υπήκοος, συγγενής του θύματος και κάτοικος της περιοχής, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στις παράνομες ενέργειες με τον 43χρονο.Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

«Όλη η κοινωνία της Παιανίας και ο Δήμος πρωτοστάτης, θα βρεθεί δίπλα στον νεαρό», δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο δήμαρχος, κ. Γ.Δάβαρης, αναφέροντας ότι ο 25χρονος είδε τους διαρρήκτες να απειλούν με μαχαίρι τη μητέρα του, ζητώντας της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό της οικίας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Δάβαρης, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του νεαρού δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα.

Mιλώντας στο «Βήμα» ο δικηγόρος του νεαρού επεσήμανε πως επρόκειτο για εκπυρσοκρότηση όπλου και ο πελάτης του δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον αλλοδαπό. «Ο πελάτης μου δεν είχε στόχο να τον σκοτώσει αλλά να τον κυνηγήσει και να τον ακινητοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας το σκηνικό που εκτυλίχθηκε το πρωί στην Παιανία ανέφερε τα εξής: «Το σπίτι της οικογένειας του πελάτη του είναι δυο επιπέδων. Στο ισόγειο κοιμόταν στο σαλόνι η μητέρα και στο πάνω όροφο ο πατέρας με τους δυο γιους. Ο 25χρονος ξύπνησε όταν άκουσε τον συναγερμό. Μόλις κατέβηκε αντίκρισε έναν από τους δράστες – που φορούσαν κουκούλες – να απειλεί την γυναίκα έχοντας βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό και τον συνεργό του να κρατά ένα λοστό. Τους άκουσε που ζητούσαν επιτακτικά από την μητέρα του χρήματα και κοσμήματα. Τελικά άρπαξαν μια τσάντα και τράπηκαν σε φυγή».
Πρόσθεσε ακόμη πως: «Ο πελάτης μου είδε τα ρούχα των κακοποιών και μαζί με άλλους γείτονες του άρχισαν να τους αναζητούν παράλληλα με τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στη περιοχή. ‘Ένα τέταρτο μετά ο νεαρός άκουσε έναν πυροβολισμό που προέρχονταν από κάτοικο της περιοχής ο οποίος επιχείρησε να εκφοβήσει τους διαρρήκτες και τον άκουσε που φώναζε βοήθεια. Πίστεψε πως οι δράστες είχαν πυροβολήσει κάποιον και όταν είδε προς τα πού έτρεχαν να ξεφύγουν άρχισε να τους καταδιώκει».
Σχετικά με τον πυροβολισμό σημείωσε ότι: «Κρατούσε την καραμπίνα με το ένα χέρι το οποίο είχε στη σκανδάλη και ξαφνικά ενώ έτρεχε το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 45χρονος».

Ανακοίνωση του ΛΑΟΣ
Με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Παιανία, όπου νεαρός αντιστάθηκε στην εισβολή ληστών στο σπίτι του, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Είναι προφανές ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ευρίσκεται στο πλευρό του νεαρού που αντιστάθηκε στην εισβολή των ληστών τα ξημερώματα στο σπίτι του”.

ΔΟΛ

One thought on “Νεκρός από κυνηγετικό όπλο 43χρονος Αλβανός στην Παιανία – Τον πυροβόλησε 25χρονος ένοικος κατοικίας την οποία επιχείρησε να διαρρήξει”
  1. Αφού δεν μπορεί να μας προστατέψη το κράτος πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Οι συναγερμοι σπιτιων και όλα τα συστήματα ασφαλείας, καλά είναι αλλά κάποιες φορές χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που μαστίζει την χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.