Αναπαύθηκε εν Κυρίω, ανήμερα της Αναστάσεως (15/4), ο ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και διδάσκαλος των Ορθόδοξων Χριστιανικών Αδελφοτήτων «Απολύτρωσις» και «Χριστιανική Ελπίς» Στέργιος Σάκκος.

Ήταν γνωστός στο πανελλήνιο, και ιδίως στη Μακεδονία, για τους αγώνες του κατά των αιρέσεων, τις αναρίθμητες εποικοδομητικές ομιλίες του πάνω σε θέματα Αγίας Γραφής και Πίστεως και το σχετικό συγγραφικό του έργο. Διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία κατηχητικό χριστιανικό έργο στη Θεσσαλονίκη και νεανικές κατασκηνώσεις στη Βέροια και στα Γρεβενά.

Ἡ Ἐξόδιος Ἀκολουθία θά τελεσθεῖ στόν Ἱερό Ναό Ἀναλήψεως τοῦ Σωτῆρος τῆς Ὀρθοδόξου Ἀδελφότητος “Χριστιανική Ἐλπίς” στό Φίλυρο Θεσσαλονίκης, τήν Δευτέρα (16/4) τῆς Διακαινησίμου, ὥρα 4.00 μ.μ.

Δείτε επίκαιρη ομιλία του με θέμα τον Οικουμενισμό. Η ομιλία έγινε στην κατασκηνωτική περίοδο των οικογενειών της ορθόδοξης χριστιανικής αδελφότητας “Απολύτρωσις” (http://www.apolytrosis.gr/), στις 25 Αυγούστου 2009.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.