“Θέλω να μου ξανακάνεις αυτό το κόλπο”

Ως άτομο υπεράνω υποψίας περιγράφουν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού της Κρήτης, όπου εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα, την 22χρονη που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ η Αστυνομία αναζητά κι άλλα “θύματά” της.

Η Ζ.Π. άριστη μαθήτρια και συνεπής φοιτήτρια, κατάφερε παρά το νεαρό της ηλικίας της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, να προσληφθεί στο δημοτικό σχολείο του χωριού Βρύσες στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το “Έθνος” και η ίδια έχει καταγωγή από την Κρήτη, η μητέρα της από το Ηράκλειο και ο  πατέρας της από την κεντρική Ελλάδα. Οι γονείς της τα τελευταία χρόνια ζουν στη Σητεία, εκεί όπου φέρεται να έχει επιστρέψει και η 22χρονη μετά την παραίτησή της, με αφορμή το ξέσπασμα της υπόθεσης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του 15χρονου, με τον οποίον φέρεται να είχε επί μήνες ερωτική σχέση.

Το σοκ μάλιστα της μητέρας ήταν μεγάλο, όταν βρέθηκε μπροστά σε μήνυμα του γιου της στο facebook προς την δασκάλα, στο οποίο της έλεγε: “Η… που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου, με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου ξανακάνεις αυτό το κόλπο”.

Αμέσως μετά την καταγγελία από τη μητέρα του 15χρονου στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δόθηκε διαταγή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της δασκάλας, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάνουν γρήγορα στα ίχνη της.

Στο υλικό μάλιστα που βρέθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες, με ανήλικα παιδιά, των οποίων η ακριβής ηλικία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Οι άσεμνοι προσωπικοί διάλογοι ήταν καταχωρημένοι στον λογαριασμό του 15χρονου, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο το περιεχόμενό τους όσο και την επαφή που είχε με την κατά 7 χρόνια μεγαλύτερή του δασκάλα.

Από τα στοιχεία προκύπτει,ότι η ίδια η 22χρονη τον προσέγγισε εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της και προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του, ξεκίνησε μαζί του σχέση πριν από 5 μήνες.

“Το υλικό είναι πολύ.Τα αγοράκια της περιοχής ‘μεγαλοδείχνουν’ με τα μαύρα πουκάμισα και τα μούσια που αφήνουν. Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι να ταυτοποιήσουμε τα παιδιά 10 – 12 ετών, αφού αν βρεθούν, τότε θα μιλάμε για κακούργημα”, σημειώνει αστυνομικός της Δίωξης.

“Η γνωριμία συνέβη στις καλοκαιρινές διακοπές μου”

Όπως αναφέρει η Real News, στην εξήγηση που έδωσε η 22χρονη στους Αστυνομικούς, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε, ότι τον 15χρονο τον γνώρισε στις καλοκαιρινές διακοπές της. “Δεν είχε να κάνει με το σχολικό μου περιβάλλον. Μιλούσα μαζί του μέσω facebook, όπως κάνουν όλοι οι νέοι”, είπε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανήλικος περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας του σε καφετέρια, ενώ όταν έλειπαν οι γονείς του, μετέτρεπε τη σοφίτα του σπιτιού σε ερωτική φωλιά, βάζοντας κρυφά την 22χρονη στο πατρικό του.

Η ίδια φέρεται μάλιστα να του έδινε και συμβουλές για το πώς να διατηρείται σε φόρμα μετά την εκάστοτε ερωτική επαφή τους, προτείνοντάς του να τρώει γραβιέρα, που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά…

 

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.