Ανακοινώνεται ότι, με Προσωρινή Απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης:
1. απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ (Ανισόπεδο Κόμβο) 9Β Δυτ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου, καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό Δίκτυο εδαφικής αρμοδιότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης
2. απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, που δεν φορούν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ 9Β Δυτ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου και
3. διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στον κλάδο της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα από τον Α/Κ Κοίλων έως τον Α/Κ Καλαμιάς.
Κατά τη διάρκεια της ισχύος της απόφασης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
– Κόμβος Κοίλων (φανάρια) / Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (με κατεύθυνση προς Κοζάνη) / Γκέρτσου / Αν. Παπανδρέου / Κόμβος Λευκόβρυσης / Ε.Ο. Κοζάνης – Καστοριάς / Βατερό / Α-Κ Καλαμιάς (είσοδο στην Εγνατία Οδό)
– Κόμβος Κοίλων (φανάρια) / Οικισμός Κοίλων / Ενωτική Οδός Κοίλων – Βατερού / Ε.Ο. Κοζάνης – Καστοριάς / Α-Κ Καλαμιάς (είσοδο στην Εγνατία Οδό)
Η προαναφερόμενη Απόφαση θα διαρκέσει μέχρι τον πλήρη αποχιονισμό και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου, στην περιοχή εδαφικής αρμοδιότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.