Στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου πραγματοποίησε επίσκεψη το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το Διευθυντή των φυλακών κ. Αντώνη Πανάγο και εκπροσώπους των εργαζομένων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σωφρονιστικού Καταστήματος και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το φυλακτικό προσωπικό αλλά και οι κρατούμενοι λόγω της υπερσυμφόρησης των φυλακών.
Ο κ. Χαντάβας δήλωσε ενήμερος για τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε να αποστείλει επιστολή στα συναρμόδια Υπουργεία για επίσπευση των προσλήψεων και μάλιστα με κριτήρια εντοπιότητας. Δήλωσε επίσης ότι θα στηρίξει στη Βουλή την αποσυμφόρηση των φυλακών, στα πλαίσια της συζήτησης σχετικού Νομοσχεδίου που έχει ήδη κατατεθεί.
Ο κ. Βουλευτής είχε συνάντηση και με ομάδα κρατουμένων, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από τη συμπεριφορά της Διεύθυνσης και του φυλακτικού προσωπικού και ζήτησαν την παρέμβαση του Βουλευτή για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Ο κ. Χαντάβας πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο της κατασκευής των αιθουσών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας που θα λειτουργήσει στις φυλακές και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Θανάση Νούτσο.
Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, έχει συνεχή τηλεφωνική επαφή με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας “ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” και ελπίζει τον προσεχή Φεβρουάριο να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των αιθουσών.
Εν όψει των εορτών ο κ. Χαντάβας ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.