Στα Γρεβενά βρέθηκαν το διήμερο 19 – 20 Μαρτίου οι εργαζόμενοι των Πολιτιστικών Κέντρων του ΟΤΕ Μακεδονίας και Θράκης. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Αίθουσα του Δήμου Γρεβενών με θέμα: ” Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός“, βραβεύτηκαν οι Εθελοντικοί Σύλλογοι των Γρεβενών: Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών “Δώρο ζωής” και Αλληλεγγύης Ν. Γρεβενών “Ελπίδα“. Το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. (Με μεγαλύτερη- καλύτερη προβολή, σίγουρα θα είχε περισσότερο κόσμο).

Ο Δασοπόνος και συγγραφέας Απόστολος Διανέλος “Ταξίδεψε” με τις εικόνες του, τους παρευρισκόμενους στην όμορφη Βάλια Κάλντα και η Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου μίλησε για τις δράσεις της οργάνωσης που εκπροσωπεί άλλα και για τον Εθελοντισμό.

Εκπρόσωποι των Π.Κ.του ΟΤΕ ήρθαν απ όλη την Ελλάδα: Αγρίνιο,Αλεξανδρούπολη, Άμφισσα, Βέροια, Δράμα, Έδεσσα,Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Λαμία, Λακωνία, Ορεστιάδα, Σέρρες, Φλώρινα και Χίο.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του προσυνεδρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ιωάννης Πάγκαλος και ο Διαμερισματάρχης του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας Αλκιβιάδης Νουσικύρου.

Το βράδυ του Σαββάτου παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα τους “μετέφεραν” στον Πόντο αλλά και στα μονοπάτια της Μακεδονίας και της Ηπείρου ενώ την Κυριακή επισκέφθηκαν το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών, όπου φιλοξενούνται οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ VIDEO  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Ιωάννη Πάγκαλου

Ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη


Ο Διαμερισματάρχης του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας Αλκιβιάδης Νουσικύρου

Χαιρετισμός του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ένα απόσπασμα της παρουσίασης του Δασολόγου- Συγγραφέα Απόστολου Διανέλου

Η Δικηγόρος Άννα Ευθυμίου μιλά για τον Εθελοντισμό και τις δράσεις της οργάνωσης Ν.Ε.Ο.Ι.

H Πρόεδρος της “Ελπίδας” Βαγγελιώ Μπόγκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.