Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 12.006.401,96€ – Δείτε φωτογραφίες από την υπογραφή της σύμβασης και ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος Γρεβενών

Στη  Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών υπογράφτηκε  υπογράφηκε  την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» μεταξύ του Προέδρου της Δ.ΕΥ.Α.Γ. και Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του Εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΤΕΕ. Παρόντες στη “σεμνή τελετή”,όπως ανέφερε ο  Δήμαρχος,  ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών Τάκης Ζήσης, η Αντιδήμαρχος Γρεβενών Κατερίνα Πέτρου, ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Χρήστος Βάιος, ο Διευθυντής Επαμεινώνδας Τοτίδης, στελέχη της ΔΕΥΑΓ δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι.
Δείτε πολλές φωτογραφίες και ακούστε τι δήλωσε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης:


Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 12.006.401,96€ (με ΦΠΑ) συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και συγκεκριμένα από το Ε.Π. «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013» – Άξονας Προτεραιότητας 8 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.