njxgayuw

Τα 8 πράγματα που δε σας λένε οι κυβερνήτες

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με αεροπλάνο, φροντίστε να είστε φαγωμένοι, να έχετε πιει καφέ… Γιατί; Δείτε παρακάτω τι είναι αυτά που δεν σαν αποκαλύπτουν οι πιλότοι, όπως τα παρουσιάζει ο Independent.

1. Μην πίνετε τον καφέ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας χρήστης του σάιτ Quora και πιλότος σε μεγάλη εταιρεία, προειδοποίησε τους αναγνώστες να μην πίνουν τον καφέ του αεροπλάνου. Εντός της δεξαμενής νερού, βάζουν χημικά προκειμένου να μην σχηματιστούν βακτήρια.

2. Ποιες είναι οι καλύτερες θέσεις

Οι πιο άνετες θέσεις σε ένα αεροσκάφος, είναι κοντά στο φτερό. Οι θέσεις στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, είναι ίσως οι χειρότερες από άποψη… αναταράξεων: όταν το αεροσκάφος, βρίσκεται στον αέρα, είναι σαν τραμπάλα και το μεσαίο τμήμα του αεροπλάνου δεν τραντάζεται πολύ από τις αναταράξεις.

3. Οι πιλότοι δεν τρώνε το φαγητό του αεροπλάνου

Οι πιλότοι καταναλώνουν το δικό τους φαγητό που ετοιμάζεται ειδικά για εκείνους, προκειμένου να περιορίσουν την περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης.

4. Μην ανησυχείτε αν ανάβει η ένδειξη με τη ζώνη ασφαλείας

Πιλότος, σημειώνει ότι συχνά οι συνάδελφοί του ξεχνούν να κλείσουν την ένδειξη ενώ υπάρχουν και μερικοί που το αφήνουν στο «on» καθόλη τη διάρκεια μιας πτήσης. Όταν θα υπάρχουν αναταράξεις, σίγουρα θα σας ενημερώσουν.

5. Μερικοί πιλότοι οπλοφορούν  

Πιλότοι που εργάζονται σε αμερικανικές εταιρίες, τους επιτρέπεται η κατοχή όπλου στο κόκπιτ.

6. Πώς να καταλάβετε αν έχουν καταλάβει το αεροπλάνο

Αν αεροπειρατές έχουν καταλάβει ένα αεροπλάνο, τα πτερύγια των φτερών θα είναι ανοιχτά έτσι ώστε να επιβραδύνουν την κάθοδο κατά την προσγείωση. Είναι κάτι σαν σήμα στους υπεύθυνους του αεροδρομίου, ότι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

7. Μην ανησυχείτε για τις αναταράξεις

Οι αναταράξεις δεν ανησυχούν τους πιλότους. Αν και αποτελούν τη νούμερο ένα ανησυχία των επιβατών, οι κυβερνήτες δεν τις θεωρούν κάτι παράξενο.

8. Τα τηλέφωνα δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια

Δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι τα ηλεκτρονικά ή τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν προβλήματα στα συστήματα του αεροσκάφους.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.