Στον Κινηματογράφο Γρεβενών

tain 1Απολαύστε στα Γρεβενά, από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου τις ταινίες:

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ
Σενάριο: ΠΙΤ ΝΤΟΚΤΕΡ & ΜΕΓΚ ΛΕΦΟΒ & ΤΖΟΣ ΚΟΥΛΕΪ
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

To trailer:

TRIVIA
Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

ΕΒΕΡΕΣΤ 3D
tain 12Σκηνοθεσία: ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΚΟΡΜΑΚΟΥΡ
Σενάριο: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΝΙΚΟΛΣΟΝ & ΣΑΪΜΟΝ ΜΠΟΥΦΟΙ
Ηθοποιοί: ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ, ΕΜΙΛΙ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΛΑΡΚ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΪΤ, ΤΖΕΪΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ, ΜΑΙΚΛ ΚΕΛΙ, ΤΖΟΝ ΧΟΟΥΚΣ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες, ο Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ που, με τις ταινίες του έχει κατακτήσει και το εμπορικό Χόλιγουντ, έρχεται να μας αφηγηθεί κινηματογραφικά ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης του ανθρώπου στην αφιλόξενη Φύση. Στην επικά δραματική, αληθινή ιστορία που κινηματογραφείται σε εκπληκτικό 3D δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Έβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια.
To trailer:

TRIVIA
Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Αφιλόξενες συνθήκες. Κι όμως, εδώ κι έναν αιώνα, άνθρωποι ανά τον κόσμο, αναζητώντας κάποιο βαθύτερο νόημα στη ζωή τους, προσπαθούν να φτάσουν στην ψηλότερη κορυφή του πιο επικίνδυνου σημείου της Γης, του Έβερεστ. Ό,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που τους πυροδοτεί, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα.

Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Ένας αγώνας επιβίωσης που αποτυπώνεται κινηματογραφικά σε μια επικών διαστάσεων περιπέτεια με πλάνα που κόβουν την ανάσα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 

kinhmatogr 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.