ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ!

Στις 15/9/2011 οι εργαζόμενοι των Προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Γρεβενών παρευρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών για να καταθέσουμε μια σειρά από ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν να κάνουν με τη διαβίωση και επιβίωση μας καθώς και για την εξέλιξη των Προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε ότι ως εργαζόμενοι των «Βοήθεια στο Σπίτι» εδώ και 9 χρόνια προϋπηρεσίας γνωρίζουμε καλά την κατάσταση και τη μοίρα που έχουν τα Προγράμματα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών να χρησιμοποιούν τα κέραια προβλήματα μας με σκοπό τα όποια πολιτικά παιχνίδια έχουν στο μυαλό τους.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια ήταν η θέση της Αντιπολίτευσης (η καταψήφιση της κ. Ντάγκας και του κ. Δασκαλόπουλου! ) όταν συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών για την δανειοδότηση της ΔΕΚΕΓ για την πληρωμή των οφειλών της επιχείρησης ως προς τους εργαζομένους της!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τώρα το θέμα για τα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά τις Δημοτικής Επιχείρησης και την προσπάθεια για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων καθώς επίσης ότι μέλη της Αντιπολίτευσης υπάρχουν και στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. και είναι ενήμεροι για την όλοι κατάσταση εκτός και αν συζητάτε απλά για να συζητάτε!

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ολοκληρωτική η ευθύνη του Δήμου για την κατάσταση που επικρατεί έχετε όμως την υποχρέωση όλοι σας να δείξετε το απαιτούμενο πραγματικό ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων μας.
Γνωρίζουμε καλά ότι αν υπάρχει πραγματική θέληση και αίσθημα ευθύνης και σεβασμού μπορούν να διορθωθούν κάποια ζητήματα.

Αυτό που ζητάμε επιτέλους από εσάς ΟΛΟΥΣ είναι να δείτε πραγματικά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους των Προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Γρεβενών με πραγματικό ενδιαφέρων, ευαισθησία και σεβασμό. Τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι πολύ σημαντικά και οι πολιτικές σκοπιμότητες ας μείνουν στην άκρη. Την κακοδιαχείριση των προηγουμένων δεν θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και επιτέλους ας αποδοθούν ευθύνες!

Μην ξεχνάτε πως τα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και όλες οι προνοιακές δομές που υλοποιούνται μέσω της ΔΕΚΕΓ προσφέρουν τις υπηρεσίες σε όλες της ευαίσθητες ομάδες των πολιτών του Δήμου μας, στους γονείς και τα δικά σας παιδία.
Οι εργαζόμενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ζήλο αγάπη και ευθύνη προς τους εξυπηρετούμενους χωρίς διακρίσεις
Τα Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελούν για τους Δήμους τη μοναδική δομή κοινωνικής υποστήριξης προς τους Δημότες.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.