Με μοναδικό θέμα την εκλογή του προεδρείου , καθώς και των μελών Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας θα ασχοληθεί στην πρώτη του συνεδρίαση το Δ.Σ, σήμερα Πέμπτη στις 17:30 το απόγευμα.

«Τα 21 μέλη του ΔΣ, θα κληθούν να εκλέξουν το πρώτο προεδρείο της ΠΕΔ. …Σε ότι αφορά την δική μου υποψηφιότητα ήταν κάτι το οποίο εξέφρασα ως επιθυμία από την πρώτη στιγμή. …Τώρα στη διαδικασία της Πέμπτης είναι μία εσωτερική υπόθεση η οποία θα λήξει για το καλό όλων των Δημοτών της Περιφέρειας» δήλωσε πριν λίγες μέρες στον StarFm 933 ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Δυτ. Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 στον 3ος όροφο εκεί που βρίσκονται τα γραφεία της ΑΝΚΟ Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr η  “εσωτερική”  συμφωνία – διαδικασία επετεύχθη και η Δήμαρχος Εορδαίας κα. Παρασκευή Βρυζίδου θα είναι η πρώτη πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ.Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.