γυναικαΜπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, αλλά το BeautifulPeople.com έκανε λίστα με τους πιο ωραίους και σέξι λαούς του πλανήτη, με την καυτή Βραζιλία να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το κορυφαίο dating site δημιούργησε αυτή τη λίστα χωρών με βάση τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις εθνικότητες με τα περισσότερα και πιο αποδεκτά μέλη.

Το συγκεκριμένο site δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να αποφασίσουν εντός 48 ωρών για το εάν κάποιος υποψήφιος θα μπορέσει να γίνει αποδεκτός στον κόσμο των πιο «όμορφων». Τα ενεργά μέλη είναι περίπου 800.000, ενώ αυτά που απορρίφθηκαν είναι 7,5 εκατ.

Το «όμορφο» top 10

Βραζιλία

Η μίξη φυλών και η ποικιλία γονιδίων κάνουν τους Βραζιλιάνους ιδιαίτερα όμορφους. Η χώρα είναι γνωστή για τους αθλητικούς της άνδρες και τις σέξι γυναίκες.

Γαλλία

Οι Γάλλοι είναι περήφανοι όχι μόνο γιατί έχουν την πιο ερωτική γλώσσα αλλά και την πιο ρομαντική πόλη της γης. Πιθανότατα όλος αυτός ο ρομαντισμός πηγάζει από την όμορφή τους εμφάνιση, που είναι γεμάτη με στυλ και χάρη.

ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ γεμίζουν τον πλανήτη με τις πιο όμορφες παρουσίες. Με πληθυσμό πάνω από 319 εκατ. έχει εκατομμύρια καυτούς άνδρες και γυναίκες.

Νορβηγία

Οι γυναίκες της χώρας θεωρούνται οι πιο ελκυστικές γυναίκες του πλανήτη. Οι άνθρωποι της Νορβηγίας συνδυάζουν ταλέντο, μυαλό και ομορφιά.

Αργεντινή

Οι Αργεντινοί έχουν το αξεπέραστο ταμπεραμέντο των Λατίνων, με τις γυναίκες να είναι εθισμένες με την ομορφιά. Στην πραγματικότητα, η Αργεντινή είναι η χώρα που γίνονται οι περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις.

Καναδάς

Η χώρα του Βορρά βρίσκεται στη λίστα με τις 3 πιο ενεργά σεξουαλικά χώρες του πλανήτη. Τα δύο φύλα θεωρούνται από τους πιο επιθυμητούς ανθρώπους στον κόσμο.

Δανία

Οι ανοιχτόχρωμοι Δανοί ανήκουν στους πιο ελκυστικούς άνδρες του πλανήτη, ενώ η χώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση με τους πιο ψηλούς ανθρώπους.

Ισπανία

Λέγεται πως οι Ισπανοί είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες της χώρας τους, ίσως επειδή έχουν σκοτεινή και λάγνα εμφάνιση.

Ιταλία

Το καυτό αίμα των Ιταλών τους κατατάσσει στις πιο σέξι χώρες της υφηλίου. Οι Ιταλοί θεωρούνται πιο καυτοί από τις ομολογουμένως πανέμορφες θηλυκές παρουσίες της χώρας.

Σουηδία

Ψηλοί, ξανθοί και αθλητικοί οι κάτοικοι της χώρας δεν βρίσκονται άδικα στους πιο σέξι του κόσμου. Και τα δυο φύλα είναι εξίσου ακαταμάχητα.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.