Τραγωδία σε χωριό της Αχαΐας με 31χρονη τοξικομανή

Εβαλε στην κατάψυξη το νεκρό μωρό της για να κρύψει τον φόνο

Μια 31χρονη τοξικομανής σκότωσε το τριών μηνών αγοράκι της και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη! Το έκανε αυτό προκειμένου να μην επέλθει σήψη στο σώμα του μωρού και να μην αντιληφθεί αμέσως την πράξη της ο 49χρονος σύζυγός της ο οποίος και αυτός φέρεται να έχει εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Αυτό το πρωτοφανές έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Αλεποχώρι Αχαΐας (με περίπου 30 κατοίκους) κοντά στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.

Η ανθρωποκτονία φέρεται σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας να έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν έφυγαν από το σπίτι η μητέρα της κοπέλας και ο σύζυγός της που αναχώρησε για ολιγοήμερο ταξίδι. Η γυναίκα φέρεται υπό την επήρεια των ναρκωτικών να κτύπησε το τρίμηνο μωρό της «με τα χέρια της» όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις αναφορές της ίδιας, όταν ύστερα από λίγες ώρες αντελήφθη ότι το παιδί της ήταν νεκρό το έβαλε μέσα στην κατάψυξη για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη της. Έτσι όταν την Τρίτη το πρωί γύρισε ο σύζυγός της εκείνη είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον ξεγελάσει και να πιστέψει ότι πέθανε τότε από παθολογικά αίτια.

Όμως ο πατέρας του μωρού όταν είδε ότι αυτό ήταν παγωμένο, εκείνη αναγκάσθηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της. Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών, που ήδη παρελήφθησαν από τους αστυνομικούς και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, για ληστείες αλλά και ανθρωποκτονία.

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.