Δεν σταμάτησαν σε μπλόκο και γάζωσαν περιπολικό – Τώρα βρίσκονται στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα- Προσπαθούν να διαφύγουν προς Αλβανία

Στην Αιτωλοακαρνανία τους έψαχναν, στην Ηπειρο τους βρήκαν!

Ο λόγος για τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες και τον αρχηγό τους Μάριο Κόλα οι οποίοι ήρθαν για ακόμη μία φορά τετ-α-τετ με την αστυνομία σε μπλόκο στην Αρτα και πλέον μεταφέρονται στην Ηπειρο όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο κατόπι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δραπέτες που κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA, δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.

Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει με τα πόδια οι δραπέτες.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην ‘Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/03/04/2010030400397-preview.jpgΗ διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει του Αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους. Γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Στην ‘Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.