Επιστολή προς τα ΜΜΕ απέστειλε η Μείζονα Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών για το Δημοτικό στάδιο Γρεβενών.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών στις 28-5-2013 τέθηκε εκτάκτως προς συζήτηση η έγκριση του έργου “Βελτίωση – ανακατασκευή γηπέδου Γρεβενών” με μελέτη η οποία είχε συνταχθεί το έτος 2012, προϋπολογισμού #1.005.000,00#€ και υπάρχουσα πίστωση μόνο #47.000,00#€. Το έργο δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα και η χρηματοδότηση του θα είναι από ΣΑΤΑ 2013.

Ταυτόχρονα η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών με σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Γρεβενών και με εξασφαλισμένη πίστωση #700.000,00#€, προτείνει να εκτέλεση η ίδια το έργο “Τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στίβου “ΤΑΡΤΑΝ” στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών”, πρόταση που δεν έγινε δεκτή από το Δήμο.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και πρωτίστως το συμφέρον του Δήμου Γρεβενών και των φορολογούμενων πολιτών του, αποφάσισαν την καταψήφιση του καθορισμού των όρων του συγκεκριμένου έργου, γιατί ο ρόλος μας είναι να διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, και να μη κατασπαταλάμε τους πόρους μας.

Για μας και για τον Γρεβενιώτικο λαό, ιδίως για τη νεολαία μας, σημασία έχει να εκτελεστεί το έργο και όχι ποιος θα το εκτελέσει και ασφαλώς δεν μας ενδιαφέρουν οι ταμπέλες.

Επισημαίνουμε όμως ότι, θα είναι μεγάλη απώλεια για το Δήμο μας, αν η Περιφέρεια, εξ’ αιτίας της έλλειψης συνεργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δασταμάνη και του Δημάρχου Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, δεν διαθέσει το ποσό των #700.000,00# € και απενταχθεί το έργο, ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του θα φέρουν τεράστια ευθύνη.

Πιστεύουμε ότι, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών είναι και αυτό ένα προεκλογικό παιχνίδι ανάδειξης υπεροχής και προβολής του έργου από τον κ. Δήμαρχο.

Τέλος, καλούμε ακόμη και την τελευταία στιγμή τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να φέρει άμεσα για συζήτηση το θέμα της σύναψης προγραμματικής Σύμβασης, ώστε να βρεθεί η καλλίτερη δυνατή λύση για την εκτέλεση του έργου και το καλό του τόπου μας.

Ο Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι
της Μείζονος Αντιπολίτευσης
του Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.