Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών θέτουμε προς συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 95 & 2 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) τo κάτωθι θέμα:

Θέμα: «Επιβολή εισφοράς σε χρήμα».

Η επιβολή εισφοράς σε χρήμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Γρεβενών, προκάλεσε τις καταιγιστικές αντιδράσεις των ενδιαφερομένων πολιτών.

Εμείς ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, οφείλουμε να βρούμε λύσεις, να εξαντλήσουμε όλες της δυνατότητες που υπάρχουν σε ότι αφορά την διαδικασία της εισφοράς σε χρήμα και ταυτόχρονα να προστατέψουμε με κάθε τρόπο τις περιουσίες των πολιτών μας.

Μετά τα ανωτέρω, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί άμεσα (εντός των επομένων ωρών) έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν και να αποφευχθούν και άλλες αντιδράσεις των πολιτών.

Το ανωτέρω κείμενο υπέγραψαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών:

Ζήσης Δημήτριος, Ντάγκα Παναγιώτα, Δασκαλόπουλος Αντώνιος, Κεφάλας Ευθύμιος, Μαγιάννης Μιχαήλ, Παναγιωτίδης Ιωάννης, Παπαϊωάννου Χρήστος, Παύλου Κωνσταντίνος, Σαράντης Ευθύμιος, Σιμούλης Αθανάσιος, Στάμος Σωκράτης, Τζιαχάνας Στέργιος, Τσιάρας Αντώνιος, Τσιμόπουλος Νικόλαος, Τσιαρσιώτης Χρήστος και Φανάρας Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.