Η άμεση έναρξη των εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου (472.240 ευρώ) και του
6ου Δημοτικού Σχολείου (295.400 ευρώ) αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα καθώς υπεγράφησαν την περασμένη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, τα σχετικά συμφωνητικά μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας.



Τα δύο αυτά περιβαλλοντικά έργα, με συνολικό προϋπολογισμό 767.640 ευρώ και χρηματοδότηση από κονδύλια του “Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020” και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), αφορούν οικοδομικές και μηχανολογικές παρεμβάσεις που θα θωρακίσουν ενεργειακά τις παραπάνω εκπαιδευτικές δομές του Δήμου μας, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών και προσφέροντας παράλληλα μια μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών για θέρμανση.

Η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών προχωρά αταλάντευτη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού Στρατηγικού της Σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει έργα ουσίας και δράσεις προόδου που έχουν ως κύρια κατεύθυνση την ουσιαστική στήριξη της νεολαίας μας καθώς τα παιδιά μας αποτελούν, αναντίρρητα, τον πραγματικό “πλούτο” του τόπου μας.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Star-fm.gr: Δείτε εικόνες στο Νο1 site-blog των Γρεβενών




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.