Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε στην Αθήνα η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

«Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα και είμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην ανάπλαση της Τούμπας. Εξετάσαμε για μία ακόμη φορά τα δεδομένα και σχεδιάσαμε τα επόμενα βήματα, που μας φέρνουν πιο κοντά στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού project», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνίου.



Ειδική αναφορά έκαναν και σε ζητήματα της Π.Ε. Καστοριάς, στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών.

Συζήτησαν διεξοδικά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Ναυταθλητικού κέντρου στην περιοχή και συμφώνησαν από κοινού να τρέξουν γρήγορα τις διαδικασίες για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου αθλητικού και αναπτυξιακού έργου.

«Αξίζει να αναφέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί το master plan και προχωράμε στη χρηματοδότηση του έργου, περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Για την Καστοριά που μας αξίζει !

Για την Καστοριά που αγαπάμε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.