Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένταξη επτά (7) έργων στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER του ΕΠΑλΘ της ΑΝΚΟ

20 Νοεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Τις αποφάσεις ένταξης επτά (7) έργων Δημόσιου χαρακτήρα υπέγραψε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) της ΑΝΚΟ, κος Τσιούμαρης Γρηγόρης, Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο : «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» της Προτεραιότητας 4 «Αύξηση της Απασχόλησης και της Εδαφικής Συνοχής» του Ε.Π. «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020» που διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας ως Ενδιάμεσος Φορέας.Ο συνολικός Προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 632.978,00€ με 100% επιχορήγηση και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας  (ΕΤΘΑ). Τα έργα θα πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο έως 30-6-2023.

Τα έργα θα συμβάλουν στους στόχους του προγράμματος που είναι η βελτίωση της ελκυστικότητας της περιοχής, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και η διαφοροποίηση και η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η πρόσκληση για τα ιδιωτικού χαρακτήρα έργα.

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, 2020 at 12:13 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply