Με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους τους δημότες να μην πραγματοποιούν περιττές και άσκοπες μετακινήσεις, τηρώντας πιστά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ορίστηκαν από την Κυβέρνηση στο πλαίσιο της γενικής καραντίνας που είναι σε ισχύ για την ανάσχεση του κορονοϊού.



Αδιαμφισβήτητα, η υγειονομική κατάσταση σε όλη την επικράτεια είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη καθώς η ραγδαία αύξηση των θανάτων, η εκρηκτική άνοδος των κρουσμάτων και η ασφυκτική πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας απαιτεί μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση από όλους μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε από κοινού τη φονική πανδημία που σαρώνει, δυστυχώς, και τη Δυτική Μακεδονία.

Είναι επίσης χρέος μας να στηρίξουμε εμπράκτως τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που αυτές τις ώρες δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη ώστε να κρατηθούν όρθια τα νοσοκομεία της χώρας, σώζοντας και περιθάλποντας ασθενείς όλων των ηλικιών που νοσούν από τον Covid-19.

Επομένως, αυτό που οφείλουμε να πράξουμε είναι να δείξουμε για μια ακόμη φορά την κοινωνική μας συνοχή και αλληλεγγύη με το να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ γιατί έτσι, πολύ απλά, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΖΩΕΣ.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.