Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διανομή τροφίμων της Κοινωνικής  Σύμπραξης Γρεβενών (Π.Ε. Γρεβενών και Δήμος Γρεβενών) σε ωφελούμενους  του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής  Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ειδικότερα από τις 10:00 έως τις 15:00 στις 05 και 06 Νοεμβρίου 2020,  στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών με την υποστήριξη υπαλλήλων του Δήμου, ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ της  Π.Ε Γρεβενών, οι ειδικοί συνεργάτες και η Ανάδοχος εταιρεία  πραγματοποίησαν την Διανομή που είχε ως στόχο την υποστήριξη των  ευάλωτων πολιτών και των οικογενειών τους.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν:
Βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, αχλάδια, πατάτες, κολοκυθάκια,  χυλοπίτες, ζυμαρικά, φασόλια, ρύζι, ελαιόλαδο, αρτοσκευάσματα,  τοματοχυμός, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, καθαριστικό υγρό γενικής  χρήσης, σαμπουάν και σερβιέτες.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ αποτελούν ωφελούμενοι του ΚΕΑ,  οι οποίοι έχουν δηλώσει στην εγκεκριμένη αίτησή τους ότι επιθυμούν την  ένταξη στο Πρόγραμμα.

Αιτήσεις για ένταξη στο ΚΕΑ μπορούν να υποβληθούν στο Κέντρο
Κοινότητας κατόπιν ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας: 2462028098)

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας
Κατσάλης Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.