Εκτεταμένες και εντατικές εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης πραγματοποίησε ο Δήμος Γρεβενών στo Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης με στόχο τον ευπρεπισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, το προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας πέρα από το πλύσιμο του οδοστρώματος, το κόψιμο των χόρτων και την μετακίνηση μπαζών από τον περιβάλλοντα χώρο προχώρησε και στην προσεκτική περιποίηση των τάφων καθώς η πλειονότητά τους ήταν, δυστυχώς, σε κακή κατάσταση.



Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Αλέξης Κατσάλης καλεί τους συνδημότες μας να σέβονται και να φροντίζουν το Δημοτικό Νεκροταφείο και να μην αδιαφορούν για τη συντήρηση των μνημάτων τους όπως επίσης να μην αμελούν και τις προγραμματισμένες εκταφές (ανακομιδή των οστών) καθώς παρατηρείται, σε πολλές περιπτώσεις, καθυστέρηση των σχετικών διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι μέσα από το πρόγραμμα των οκτάμηνων συμβάσεων, το Δημοτικό Κοιμητήριο των Γρεβενών απέκτησε πλέον φύλακα τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.