Με αφορμή τις επιστολές που έστειλε στoν ίδιο αλλά και στην Υπουργό Παιδείας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, Λάμπρος Χατζηζήσης, (δείτε εδώ), ο Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, μας κοινοποιεί, τα παρακάτω:

Τα ζητήματα της Παιδείας και της στήριξης της ομαλής εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν πρώτη προτεραιότητά μου, γεγονός που το έχω αποδείξει έμπρακτα με σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου.

Οι πολίτες του Νομού μας γνωρίζουν καλά τη μαχητικότητα με την οποία διεκδικώ καθημερινά και έχω πετύχει λύσεις σε προβλήματα σημαντικά, που άλλες εποχές παρουσιάζονταν ως ανυπέρβλητα.



Παράλληλα, όντας σε συνεχή διάλογο με την κοινωνία και τους συμπολίτες μου και σε άριστη συνεργασία με τους επικεφαλής των δύο Δήμων Νομού μας, ενημερώνομαι άμεσα για όλα τα θέματα που τους απασχολούν ώστε να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυσή τους.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Δεσκάτης, για τα οποία ενημερώθηκα από την έναρξη σχεδόν της σχολικής χρονιάς τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όσο και από τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα αναφορικά με την ανάγκη κατάτμησης δύο τμημάτων.

Βάσει αυτής της ενημέρωσης, προέβην σε άμεσες ενέργειες προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τόσο μέσω γραπτών επιστολών, όσο και μέσω προσωπικών επαφών.

Μάλιστα, στις 5 Οκτωβρίου απάντησα γραπτώς στον κ. Λ. Χατζηζήση σε σχετική επιστολή που μου απέστειλε, σημειώνοντας όχι μόνο ότι είμαι ενήμερος για το θέμα, αλλά και ότι ήδη ενεργώ για την επίλυση του.

Επειδή το πολιτικό κεφάλαιο κάθε προσώπου που ασχολείται με τα κοινά αποτιμάται βάσει των έργων και όχι βάσει των εντυπώσεων, θα ήθελα να ενημερώσω τον κ. Χατζηζήση αναφορικά με το όψιμο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα εκπαιδευτικά ζητήματα ότι οι επιστολές προς τα ΜΜΕ ουδέποτε επέφεραν πραγματικές λύσεις, ιδιαίτερα μάλιστα όταν θίγουν ζητήματα με χαρακτηριστική χρονική καθυστέρηση.

Οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι με σεβασμό ο καθένας στον ρόλο του και στο αξίωμα που εκπροσωπεί, φρόντισαν και να θέσουν το πρόβλημα άμεσα αλλά και να ενεργήσουν θεσμικά, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες επίλυσής του. Όλα τα υπόλοιπα αποσκοπούν στην παραπλάνηση των πολιτών και στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων“.

Πολιτικό Γραφείο Ανδρέα Πάτση
Βουλευτή Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.