Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: “Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν, για την δημιουργία του γραφείου του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα Γρεβενά”

16 Οκτωβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Με ικανοποίηση είδαμε το δίκαιο αίτημα μας, από το έτος 2017, να παραμείνει το τμήμα επιθεώρησης εργασίας, να πραγματοποιείται επιτέλους, με σχετική υπουργική απόφαση που υπογράφηκε από τον κ.Υπουργό Εργασίας κ Βρούτση.

Πλέον οι εργαζόμενοι καθώς και οι εργοδότες δεν είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται στην Κοζάνη ή τα Ιωάννινα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και απαιτούνταν η αυτοπρόσωπη παρουσία τους .

Το Τμήμα εργασιακών Σχέσεων της Επιθεώρησης Εργασίας, στεγάζεται στην Περιφερειακή Διοίκηση Γρεβενών, όπου μπορούν να απευθύνονται οι εργαζόμενοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν, για την δημιουργία του Γραφείου.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε και: Με ενέργειες του Βουλευτή Γρεβενών Ανδ. Πάτση επικυρώθηκε η λειτουργία αυτόνομου Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2020 at 14:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply