Υπεγράφη, το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2020, συμφωνητικό μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας για εκτέλεση εργασιών τσιμεντοστρώσεων και τεχνικών με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά παρεμβάσεις σε οδοποιία και υδραυλικά ανταποκρινόμενο σε σχετικά αιτήματα που θα υποβληθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη απαιτούμενων αναγκών σε ολόκληρο τον Δήμο.




Επιπλέον, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, έλαβε χώρα στο Δημαρχείο και ανάλογη υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και της μειοδότριας εταιρείας που θα αναλάβει την εκτέλεση εργασιών, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, για τη συντήρηση των διαβάσεων του Δήμου με πιστώσεις του Προγράμματος Φιλόδημος.

Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την τοποθέτηση ειδικών θερμοπλαστικών μεμβρανών διαγράμμισης στις διαβάσεις των πεζών που αντέχουν περισσότερο στον χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα σε σχέση με την κλασική μπογιά ενώ αποτελεί ταυτόχρονα μια φιλική μέθοδο προς το περιβάλλον που προσδίδει στο οδόστρωμα ενισχυμένη αντιολισθητικότητα και υψηλή διακριτότητα.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.