«Δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής, αν δεν υπήρχε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έστειλε στον εισαγγελέα όλες τις διάσπαρτες δικογραφίες για τη Χρυσή Αυγή. Δεν θα περίμεναν όλοι οι Έλληνες την αυριανή ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης για το φασιστικό αυτό μόρφωμα, αν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας δεν είχαν πάρει τη μεγάλη απόφαση να οδηγήσουν τους ναζί εκεί όπου ανήκουν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Τότε, εκείνοι που όψιμα ανακάλυψαν την εγκληματική δράση των φασιστών, διαδήλωναν μαζί τους στις πλατείες των “αγανακτισμένων” και του “αντιμνημονίου” κυοφορώντας το κοινό μέτωπο του “όχι”. Λίγο αργότερα καλοδέχονταν τις ψήφους τους για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και χαριεντίζονταν σε κοινές εκδηλώσεις, αξιοποιώντας τους ως βολικό δεκανίκι εντός και εκτός Βουλής, ενώ επί των ημερών τους, η δίκη που ολοκληρώνεται αύριο προχωρούσε με ρυθμούς χελώνας.

Η Νέα Δημοκρατία έκανε το καθήκον της, στέλνοντας την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια και τους βουλευτές της σπίτι τους. Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη που αύριο θα κάνει το δικό της καθήκον».

Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.