Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 το Πρωτάθλημα Junior για Αγόρια και Κοριτσια έως 14 ετών της Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας , που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΠΡΩΤΕΑ και του ΚΕΛΕΤΡΟΝ, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης και Μέλους της Εθνικής Επιτροπής ΕΦΟΑ κ. Πέτρου Τσαρκνιά.

Οι αγώνες των τριών πρώτων γύρων έγιναν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ενώ Ημιτελικοί και ο Τελικός την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με νικητές στα αγόρια τον Κωνσταντίνο Στεφανίδη του Ομίλου Αντισφαίρισης Έδεσσας και στα κορίτσια την Καφέ Φωτεινή του Ομίλου Αντισφαίρισης Καστοριάς Κέλετρον.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Γρεβενών αγωνίστηκαν οι:
Κοκκινάκη Άρτεμις, Λέτσιου Μαρία, Μήτσαλου Ερμιόνη, Κύρκος Ανδρέας, Κύρκος Ζήσης, Παπαστεργίου Θοδωρής, Χαντάβας Γιώργος.

Η Διοίκηση του ΑΣΑΓ συγχαίρει τους νικητές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, τον Επιδιαιτητή Αγώνων κ. Περικλή Γιαννιώτα, τους προπονητές, τους γονείς και όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή μίας ακόμη σημαντικής διοργάνωσης στα γήπεδα του ΠΡΩΤΕΑ και του ΚΕΛΕΤΡΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.