ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Την Κυριακή 04.10.2020 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Γρεβενών:
Καλαμήτσι, Πόρος, Λαγκαδάκι, Βιολογικός καθαρισμός Γρεβενών, Μυρσίνα, Δημόσιο και Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Μύλοι Χαλάτζογλου, τμήμα του Βατόλακκου και συγκεκριμένα στην είσοδο του οικισμού από Γρεβενά προς Κοζάνη, Ασπρόκαμπος, Μικροκλεισούρα, Ταξιάρχης, Εγνατία οδός στο ύψος της γέφυρας και τούνελ Ταξιάρχη

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.
Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Παπασίμος Απόστολος
Αναπληρωτής Προϊστάμενος Π/Κ Γρεβενών




ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 04/10/2020 από 08.00 έως 14.30 ενδέχεται να παρουσιαστεί και διακοπή της ύδρευσης στις Τ.Κ.:Πόρος, Λαγκαδάκι, Μυρσίνα και Ασπρόκαμπος

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπατάλη στη χρήση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.