Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών

23 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης


Όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Κατόπιν τούτου θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξή μας και να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρδυκάμπου και Μακεδονομάχων.Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα εξής προϊόντα και αγαθά: εμφιαλωμένα νερά, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέδες, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 at 16:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply