Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος στους Μαυραναίους Γρεβενών για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων (εικόνες)

23 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης


Οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη, Γεωργίου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιάτσιου, για τη διάσωση και αποκατάσταση των μνημείων πολιτιστικής κληρονομίας συνεχίζεται, οριστικοποιώντας την ένταξη του έργου για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Μαυρονόρους Γρεβενών σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 31-08-2020.

Κάθε ενέργεια που αφορά τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, τις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και κάθε αρμόδιο φορέα, υποστηρίχθηκε με επιμονή και υπομονή, όπως απαιτούν οι συγκεκριμένες διαδικασίες.

Η εικόνα εγρήγορσης και άρσης κάθε αδιεξόδου για έργα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών είναι πλέον εμφανής εκ του αποτελέσματος.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 at 15:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply