Με κεντρικό στόχο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στις νέες γενιές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα Kids Athletics στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 του Δήμου Γρεβενών.

Ειδικότερα, η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης μας όπου μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων έλαβαν μέρος με χαρά και ενθουσιασμό σε μια σειρά οργανωμένων ασκήσεων που προάγουν τόσο τις βασικές αρχές του κλασικού αθλητισμού όσο και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει απλόχερα η σωματική δραστηριότητα στην υγεία του ανθρώπου.

Η σημερινή ημέρα, που είναι και η τελευταία της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών, υλοποιήθηκε με την αμέριστη συνδρομή της Γυμναστικής Ένωσης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας που με τις πολύτιμες γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση των αθλοπαιδιών καθώς οι μικροί μας συνδημότες συνεργάστηκαν άριστα και ψυχαγωγήθηκαν σφαιρικά μέσα από το παιχνίδι.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.