Η Διοίκηση του Γ. Ν. Γρεβενών και η Δ/νση του Δ.Ι.Ε.Κ., με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Βουλευτή Νομού Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση για τις ενέργειες, την στήριξη και την επιτυχή παρέμβασή του στο αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με το ζήτημα της λειτουργίας του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.
Η παρέμβασή του, επέφερε θετικά αποτελέσματα, άμεσα τροποποιήθηκε και έχει υπογραφεί η απόφαση (ΦΕΚ 3235 Β΄) η οποία επιτρέπει την λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ., με την επιλογή των καταρτιζομένων για την εγγραφή τους στο Α΄ εξάμηνο της ειδικότητας «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.
Ο ρόλος του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Ν. Γρεβενών, είναι ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για τον νομό Γρεβενών, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς διαχρονικά προσφέρει υψηλού επιπέδου κατάρτιση, επιμόρφωση και προϋποθέσεις επαγγελματικής αποκατάστασης.
Σας ευχόμαστε υγεία και τη συνέχιση του αγώνα σας για το καλό του νομού μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Από την Διοίκηση & Δ/νση Δ.Ι.Ε.Κ.
Γ. Ν. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.