Στα γραφικά των βίντεο που επιμελήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται με άσπρες γραμμές ένα αστέρι
Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένα αστέρι και η κεντρική ιδέα βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες που, όπως λένε οι δημιουργοί του, εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη. «Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα».

Η παρουσίαση του σήματος
Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε.

Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών.

Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα.

Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής, έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον.

Ένα μέλλον #για_όλους.

Έλα κι εσύ να πορευτούμε μαζί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.