Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση της Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

12 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, μαζί με το γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεοδουλίδη.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του Πανεπιστημίου, φοιτητικά θέματα, καθώς και η πορεία της βίαιης απολιγνιτοποίησης που προωθεί η κυβέρνηση.

Για εμάς, το Πανεπιστήμιο πρέπει να αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την κάλυψη των αναγκών της.

Αντ’ αυτού, το Πανεπιστήμιο λοιδορήθηκε από τους δημοσιολογούντες και το υπουργείο Παιδείας, δεν δόθηκε ούτε μια θέση για προσλήψεις νέων καθηγητών, που τόσο έχει ανάγκη το ίδρυμα, ειδικά μετά την ενοποίηση του με το ΤΕΙ. Παράλληλα, έκλεισαν 6 νέα τμήματα που θα λειτουργούσαν από φέτος και όλα τα διετή προγράμματα σπουδών τεχνικής κατάρτισης.

Θα είμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα της διοίκησης του Πανεπιστημίου και των φοιτητών/τριών.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό αυτών που θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, αυτών που αδικούνται και αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία.

This entry was posted on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2020 at 16:30 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply