Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η υγεία στο κόκκινο

10 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Οι χειρισμοί του επιτελικού κράτους της ΝΔ επιβεβαιώνουν καθημερινά την έλλειψη στρατηγικής και σχεδίου στην αναχαίτιση της πανδημίας στη χώρα.

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι παντελώς ανέτοιμο ενώ τα σχολεία ανοίγουν χωρίς σχέδιο που θα εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία τους. Ταυτόχρονα, γίνεται εμφανής η ολιγωρία στη λήψη μέτρων για τα δημόσια και ιδιωτικά προνοιακά ιδρύματα (γηροκομεία, δομές φροντίδας παιδιών, χρονίως πασχόντων κτλ) όσο και για τους καταυλισμούς προσφύγων, Ρομά κτλ ,με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες και να μετράν ήδη κρούσματα μεταξύ άλλων στη δομή στο Μαρούσι, στο ΚΥΤ Μόριας, στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων στο Βύρωνα και προσφάτως στην δομή των Γρεβενών.

Οι παλινωδίες και οι αποσπασματικές κινήσεις της κυβέρνησης  θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία και την κοινωνία.Υπολογη για την πορεία της νόσου δεν είναι η κοινωνία που καλείται στο όνομα της «ατομικής ευθύνης» να υποστεί της συνέπειες από την εξέλιξη της πανδημίας.Υπόλογη είναι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ που εδώ και 5 μήνες προχώρησε στην  επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με μόνο σχέδιο την επικοινωνιακή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

 

 

Τμήμα Υγείας

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2020 at 14:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply