Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η νέα ενημερωτική αφίσα του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19: «Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές»

10 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης


Με κεντρικό μήνυμα «Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές», ο Δήμος Γρεβενών συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας για τη λήψη και την τήρηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, η νέα διαδικτυακή αφίσα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Δήμου για τον κορονοϊό, επικεντρώνεται στην ορθή χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης και πρέπει να καλύπτει πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών και η αποφυγή του συγχρωτισμού.Από την πλευρά του, ο Δήμος Γρεβενών δεν θα σταματήσει να επισημαίνει τη συνεχή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από όλους μας προκειμένου να συγκρατήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων της νόσου σε χαμηλά επίπεδα ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2020 at 13:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply