Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Γρεβενών πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Ένα χρόνο μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη σπουδαία επιτυχία της παράταξης στη μονοεδρική περιφέρεια του Νομού Γρεβενών, ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Γρεβενών, κ. Λ. Τεντόγλου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κΗλ. Στόκας,  Ιωαν. Γιαννακόπουλος, Στ. Ηλιάδης, Ελ. Γερομίχος, Ευαγ. Χαριζόπουλος, Στ. Πέτρου παρουσία και της Τομεάρχη ΝΔ- Συνδέσμου Εκλογικής Περιφέρειας Γρεβενών κυρίας Θ. Ζαρκοδήμου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τον απολογισμό των πεπραγμένων, μιας χρονιάς με πρωτόγνωρες δυσκολίες και αντιξοότητες για την χώρα, τόσο εξαιτίας της πανδημίας όσο και των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας, στις οποίες κατά γενική ομολογία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία.



Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξακολουθεί να δίνει καθημερινή μάχη για τα δύο αυτά καίρια ζητήματα, αλλά και για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας, την ενίσχυση της ανάπτυξης και των επενδύσεων και την έμπρακτη υποστήριξη όλων όσοι έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π Γρεβενών και ο Βουλευτής συζήτησαν και ανέλυσαν διεξοδικά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.Μάλιστα, ο κ. Ανδρέας Πάτσης τόνισε την ανάγκη για καλύτερο συντονισμό και συσπείρωση όλων των μελών και φίλων της παράταξης στο Νομό Γρεβενών, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξης του κυβερνητικού έργου με δυναμικές ενέργειες επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι μια κυβέρνηση ικανή και αποτελεσματική ακόμα και απέναντι στις πιο δύσκολες προκλήσεις. Παράλληλα, έχει το όραμα αλλά και το σχέδιο για να οδηγήσει τη χώρα μας σε μια νέα σελίδα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για όλους τους Έλληνες. Εμείς από την πλευρά μας, όλοι μαζί ενωμένοι και ο καθένας από το δικό του μετερίζι, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να στηρίζουμε το σπουδαίο έργο της κυβέρνησής μας, για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον, όπως μας αξίζει».

Πολιτικό Γραφείο Ανδρέα Πάτση
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.