Περιοδεία στην περιφέρεια του, το Νομό Γρεβενών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κ. Πάτσης επισκέφτηκε τις κοινότητες: Πολυνέρι, Μεσολούρι, Δοτσικό, Καλόχι, Αγάπη, Ιτέα, Σαρακήνα, Νεοχώρι, Ποντινή, Μυρσίνα, Αη Γιώργη και Ζιάκα, όπου είχε συναντήσεις με τους Προέδρους των κοινοτήτων, αλλά και με τους κατοίκους με τους οποίους συνομίλησε, αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν.



Παράλληλα, πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους επικεφαλής αρκετών υπηρεσιών του Νομού Γρεβενών, ώστε να ενημερωθεί διεξοδικά για τα επιμέρους θέματα της αρμοδιότητάς τους. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρέας Πάτσης συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Γρεβενών, κα. Κατερίνα Ράπτη, με τη Διευθύντρια του ΙΚΑ Γρεβενών, κα. Δάφνη Γούλια, τον Διευθυντή της ΔΕΗ Γρεβενών, κ. Στέφανο Δουγάλη και με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Βασίλη Μίτσιαλο και κα. Μαριάννα Θεοδοσίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του Βουλευτή, κ. Ανδρέα Πάτση με αφορμή τα όσα άκουσε και συζήτησε με τους συμπολίτες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.