Ευχαριστούμε θερμά την ΑΕΒΕ ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΝΗ για την προσφορά 200 συσκευασιών ντολμάδων και τον Απόστολο Παπαδημητρίου που πρότεινε την ´´ ΕΛΠΙΔΑ´´, τους παραγωγούς οσπρίων Γκουντρομίχο Κωνσταντίνο και Κακαϊτζιδη Χρίστο & Βασίλη.



Στη νέα χρονιά 2020, που άρχισε με σημαντικές προσφορές ευχαριστούμε τους,
ΚΟΡΕΣ Α.Ε.για προσφορά 400 κιλων Ελαίων και ντοματοπελτε, με τη μεσολάβηση του
ζεύγους Κουτσούμπα-ΠαπαΪωάννου (Γρεβενιώτισσα), ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για την
Προσφορά Τροφίμων μετά από αίτημα της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. για την προσφορά 50 επιταγώ των 20 €, για προμήθεια τροφίμων με πρόταση του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, τη γενναιόδωρη οικονομική ενίσχυση 2.700,00 των Ιουλίας και
Βασιλικής Αγοράστη και 500,00 της Μαρίτας Janssens – θώμα και όλων όσων πρόσφεραν μικρότερα ποσά η τίμησαν τους ανθρώπους τους που έφυγαν, μέσω της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ ´´.

´Οσο και αν φαντάζουν όλα δύσκολα πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε και με τη βοήθεια του Θεού να ανταποκριθούμε στα δύσκολα. ´Αλλωστε πιστεύουμε ότι αν ενώσουμε τα χέρια όσοι, με οποιονδήποτε τρόπο, στηρίξαμε την ´´ΕΛΠΙΔΑ´´, χωρίς υπερβολή, θα κλείσουμε μέσα τα Γρεβενά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.