Τη στήριξη στα πρόσωπα που εμπιστεύθηκε από την αρχή της θητείας του για τη στελέχωση των νευραλγικών θέσεων των Αντιδημάρχων, ανανέωσε με πρόσφατη απόφασή του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Δασταμάνης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επανεκλογή του στο τιμόνι του Δήμου, κρατά την ίδια ακριβώς μορφή του σχήματος διοίκησης.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει ήδη δημοσιευθεί, οι οκτώ (8) δημοτικοί σύμβουλοι που τους μεταβιβάζονται οι σχετικές αρμοδιότητες και ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως τις 31 Αυγούστου 2021 είναι ο κ.Μάνθος Αδάμος-Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ.Αλέξης Κατσάλης-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, ο κ.Ζήσης Κιάκας-Αντιδήμαρχος Εμπορίου & Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ.Δημήτρης Μπόλης – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού, ο κ.Χρήστος Πέτρου-Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης, ο κ.Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης-Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Χωροταξικού Σχεδιασμού & Πολεοδομίας, ο κ.Χρήστος Τριγώνης-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και ο κ.Νίκος Τσικούρας-Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Πρασίνου.

Στo κείμενο της απόφασης επισημαίνεται ότι όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ.Πασχαγιαννίδης που θα τον αναπληρώνει.

«Αποφάσισα να κρατήσω τη Δημοτική Αρχή ως έχει, πρώτον γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τα πρόσωπα που όρισα στη θέση των Αντιδημάρχων με το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας μου ως Δήμαρχος Γρεβενών πριν ένα έτος και δεύτερον γιατί θέλω να δώσω στους συνεργάτες μου τον απαραίτητο εκείνο χώρο και χρόνο προκειμένου να υλοποιήσουν με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο τις κρίσιμες δράσεις με τις οποίες έχουν καταπιαστεί» υπογράμμισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Γρεβενών και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε δυναμικά, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα, τον αγώνα μας που στηρίζεται στην αρχή της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και έχει ως σκοπό περισσότερες διεκδικήσεις και περισσότερα έργα ουσίας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Αλλαγές, όμως, που θα γίνουν πράξη μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων των Γρεβενιωτών, την οποία αποζητούμε, γιατί θα μας κάνει αποτελεσματικότερους και πιο χρήσιμους».

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.