Το Γραφείο Εσόδων του Δήμου Γρεβενών, ανταποκρινόμενο στην μεγάλη προσέλευση πολιτών που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Δημαρχείο για τη ρύθμιση των αδήλωτων τετραγωνικών που λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, θα λειτουργήσει εκτάκτως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, προκειμένου να διεκπεραιωθούν γρηγορότερα και χωρίς συγχρωτισμό όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, που υποχρεωτικά θα φορούν μάσκα λόγω του Covid-19, οφείλουν να προσκομίσουν το Ε9, που πρέπει απαραιτήτως να είναι τακτοποιημένο από τον λογιστή, καθώς και τον αριθμό παροχής ρεύματος.

Επίσης, δίνεται η ευχέρεια για ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών στα email των Δημοτικών Υπαλλήλων κ.Βασίλειου Καραμήτρου, Προϊσταμένου Εσόδων και Περιουσίας (karavas67@hotmail.com), κ.Φωτεινής Λάζου (lazou@0641.syzefxis.gov.gr) και κ.Δημητρίου Στέφου (stefos@0641syzefxis.gov.gr). Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα (24623)-50874/50851/50895. 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.